You can squirt!

Καλησπέρα σε όλες.

Βλέποντας τη δυναμική και υποστηρικτική κοινότητα του «NotAnotherBarbie – Nab», πήρα τη πρωτοβουλία να γράψω για ένα τόσο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, «juicy» θέμα, που με απασχολεί όμως καιρό.

Επειδή θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των αναγνωστριών και να διαβαστεί προσεκτικά ό,τι γράφω, θα τολμήσω πρώτα να παρουσιάσω τον εαυτό μου και τις απόψεις μου για 2 θέματα σχεδόν ταμπού: 1. Για τη συμπεριφορά μου όσο αφορά το sex. 2. Για την άποψή μου σε σχέση με τις ταινίες – site πορνό.

1. Η συμπεριφορά μου όσο αφορά το sex είναι νομίζω μια φυσιολογική συμπεριφορά, αν μπορεί κάποιος να ορίσει τι σημαίνει «φυσιολογικό». Είμαι μια νέα κοπέλα που ούτε είναι «θεούσα» αλλά και ούτε και το πιο απελευθερωμένο άτομο που κυκλοφορεί. Δεν έχω κοιμηθεί με άπειρους άντρες, αλλά ούτε και μόνο με έναν. Δεν περιμένω τη πρώτη νύχτα του γάμου αλλά ούτε πλαγιάζω με τον πρώτο τυχόντα. Σε γενικές γραμμές, νομίζω πως σε αυτό το θέμα είμαι μια κοινή, καθημερινή κοπέλα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερα ακραίο να με χαρακτηρίζει. 2. Η άποψή μου όσον αφορά τις ταινίες – site πορνό είναι ανάμεικτη. Καταρχάς είμαι άνθρωπος που θέλω να έχει ποιότητα ό,τι και αν κάνω στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένου και του sex, γι’ αυτό μου αρέσει να κρατάω την ερωτική μου ζωή σε ένα γαργαλιστικά υψηλό επίπεδο. Έτσι, μια στο τόσο σερφάρω σε γνωστά site πορνό με σκοπό να παίρνω ιδέες και να «ξεσηκώσω» κόλπα που θα ευχαριστήσουν εμένα και το σύντροφό μου. Όμως παρακολουθώντας video πορνό, κάποιες φορές πιάνω τον εαυτό μου να λυπάται τις πρωταγωνίστριες… Το ξέρω, δεν περιμένατε να ακούσετε τέτοια σκέψη, καθώς οι πορνοστάρ πια είναι επαγγελματίες και αδρά αμειβόμενες μάλιστα. Απλά σκέφτομαι πόσες από αυτές το επέλεξαν, πόσο απίστευτα ρισκάρουν να κολλήσουν κάποιο θανατηφόρο ΣΜΝ και πόσες μπορεί να είναι θύματα trafficking. Συμμερίζομαι λοιπόν συχνά την άποψη του παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=gRJ_QfP2mhU

Έχοντας λοιπόν τις παραπάνω σκέψεις, μια μέρα βρήκα ένα video της «Cytherea» – http://en.wikipedia.org/wiki/Cytherea_%28actress%29 – κατά τη διάρκεια του οποίου πιεζόταν και κοκκίνιζε τόσο πολύ, λες και έτρεχε μαραθώνιο, ενώ εγώ μέσα μου έλεγα: «Μα καλά τι άλλο θα κάνουν αυτές οι καημένες οι πορνοστάρ για να πουλήσουν! Αυτή κοντεύει να πάει από καρδιακή ανακοπή»! Πριν προλάβω να το πω αυτό, η Cytherea στη ταινία πορνό έρχεται σε τόσο έντονο οργασμό που ένας τεράστιος πίδακας υγρού ξεπετιέται από μέσα της με φόρα! Δεν είχα ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και έμαθα ότι αυτό που έκανε λέγεται «squirt». Μου έκανε τόσο εντύπωση αυτή η κοπέλα που μετά από λίγο ξεκίνησα να πατάω στο Google τη λέξη «squirt» και αυτά που διάβασα με άφησαν άναυδη. Θα προσπαθήσω να τα συνοψίσω παρακάτω:

Βιολογία:

Όλα ξεκινούν τους πρώτους μήνες μετά τη σύλληψή μας ως έμβρυο, τότε που τα χρωμοσώματα Χ ή Υ αποφασίζουν με μια καθόλου ευκολονόητη διαδικασία αν θα είμαστε αγόρι ή κορίτσι. Αφού δρομολογηθεί γονιδιακά το φύλο μας, ξεκινά άμεσα η διαμόρφωση των γεννητικών μας οργάνων. Υπεραπλουστεύοντάς την, θα πω πως τα έμβρυα ξεκινούν να σχηματίζουν τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή εσωτερικά: – Αν είμαστε αγόρια οι πρώιμα διαμορφωμένες ωοθήκες κατεβαίνουν και αρχίζουν να δημιουργούνται εξωτερικά οι όρχεις, ενώ η πρώιμη κλειτορίδα μεγαλώνει και αρχίζει να διαμορφώνεται το πέος. – Αν είμαστε κορίτσια, οι πρώιμες ωοθήκες παραμένουν εσωτερικά, αναπτύσσονται και διαμορφώνεται γύρω τους η μήτρα, ενώ η κλειτορίδα παραμένει μικρή σε μήκος. Με απλά λόγια, τα γεννητικά όργανα των 2 φύλων είναι αντίστροφα τοποθετημένα. Μετά το δέος και την ομορφιά στη σκέψη της δημιουργίας του σώματός μας, έρχεται η ανατομία να μας επιβεβαιώσει την ύπαρξη του squirt, της γυναικείας «εκσπερμάτωσης». Δηλαδή, με το σωστό ερεθισμό του πέους ή αντίστοιχα της κλειτορίδας, «κατασκευαστικά» θα έρθει σαν άμεσο αποτέλεσμα η έντονη εκροή σωματικών υγρών. Στον άντρα, τα υγρά αυτά είναι συνδεδεμένα με τους όρχεις και έτσι περιέχουν και σπέρμα, ενώ στη γυναίκα τα υγρά αυτά είναι άοσμα και διάφανα, χωρίς κάποιο ιδιαιτέρως γνωστό «συστατικό».

Ιστορικά – Κοινωνικά:

Μετά από τις πιο πάνω επιστημονικές και τεκμηριωμένες πληροφορίες για το σώμα μας, γιατί κανένας δεν ασχολείται με τη γυναικεία «εκσπερμάτωση»΄; Γιατί τόση έμφαση στο να επιτυγχάνεται μόνο η αντρική; Γιατί δεν μαθαίνεται κάτι τέτοιο στο σχολείο, αφού δειλά δειλά έχει αρχίσει η σεξουαλική ενημέρωση στα παιδιά; Γιατί δεν μιλάνε γι’ αυτό οι γονείς; Γιατί ο γυναικολόγος μου κάτι ψέλλισε αδιάφορα όταν τον ρώτησα; Γιατί τα αγόρια μας, που φημολογούνται πως περνούν μερόνυχτα μπροστά από ταινίες πορνό, είναι τόσο «αδιάβαστα» περί του θέματος; Γιατί ΕΠΡΕΠΕ να μάθω κάτι τόσο σημαντικό για το σώμα μου μετά από δική μου αναζήτηση ΤΥΧΑΙΑ σε ένα site πορνό γεμάτο ΙΟΥΣ για τον υπολογιστή μου; Από μια πορνοστάρ που τη λυπάμαι κιόλας; Γιατί έπρεπε να πατήσω στο Google τη λέξη «squirt» και να μπω σε αγγλικά sites για να μάθω για μια κατηγορία υγρών στο σώμα μου που είναι τόσο φυσιολογική, όπως τα δάκρυα και η καταρροή της μύτης μου; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; Κάπου άρχισα άσχημα να θυμώνω!

Πήρα μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησα ψύχραιμα να σκέφτομαι. Και αντί για τη πορνοστάρ, άρχισα να λυπάμαι εμένα… Που ο κόσμος που ζω ανδροκρατείται τόσο πολύ… Που το sex, αντί να είναι μια υγιής και ισότιμη ερωτική επικοινωνία, προβάλλεται σαν ανδρική κυριαρχία πάνω στην «αδύναμη» γυναίκα… Που μας περνιέται η εντύπωση πως ο άντρας υπερτερεί γενετικά από εμάς, μιας και τα γεννητικά του όργανα είναι εξωτερικά και φαίνονται άμεσα, οπότε αυτός προηγείται της όποιας ευχαρίστησης… Που πόσο θρασεία γυναίκα πρέπει να νιώθω μιας και θέλω να βιώσω τη γυναικεία «εκσπερμάτωση», ενώ σε άλλα μέρη του πλανήτη πραγματοποιείται μαζικά κλειτοριδεκτομή στα νέα κορίτσια, γυναίκες λιθοβολούνται και γενικά τα επίπεδα βίας προς τις γυναίκες ακόμη και στις αναπτυγμένες χώρες είναι τόσο υψηλά… Που η πλειοψηφία των γυναικών φοβάται μέσα σε μια σχέση να πει τι αισθάνεται, σιγά μη μιλήσει στο αγόρι της για το πως θα φτάσει στην ύψιστη ευχαρίστηση και τον απόλυτο οργασμό…

Κάπου όμως δικαιολόγησα αυτή την αποσιώπηση της γυναικείας ευχαρίστησης ακόμη και σήμερα, καθώς κοίταξα και τις προηγούμενες γενιές… Ακόμη και μέχρι την εποχή των παππούδων μας, λόγοι επιβίωσης επέβαλλαν τη γέννα όσο περισσότερων παιδιών γινόταν από ένα ζευγάρι. Συνεπώς, η φροντίδα για την όσο πιο ευχάριστη εκσπερμάτωση του άντρα και κατά συνέπεια τη διαιώνιση της γενιάς του, ήταν κυριολεκτικά ζωτικής σημασίας. Από τη στιγμή που σήμερα όμως ζούμε σε ένα κόσμο που ζευγάρια κάνουν sex για ευχαρίστηση και όχι απαραίτητα για να αποκτήσουν απογόνους, θα πρέπει νομίζω να έρθει στο προσκήνιο και πάλι η «εκσπερμάτωση» της γυναίκας για μεγιστοποίηση της απόλαυσης και των 2 συντρόφων.

Στην πράξη:

Όποιος τολμήσει και σας πει πως δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να κάνουν squirt, δώστε του μια σφαλιάρα και πείτε τον βλάχο και αγράμματο γιατί απλά το αξίζει! Κάθε γυναίκα μπορεί να πετύχει το squirt και να φτάσει σε ύψιστα επίπεδα ευχαρίστησης κατά την ερωτική πράξη. Στις γυναίκες απλά είναι πιο δύσκολο… Θέλει υπομονή, επιμονή και ηρεμία… Θέλει εμπιστοσύνη προς τον ερωτικό σύντροφο και κατανόηση… Θέλει κόπο και ενημέρωση! Γι’ αυτό είτε οι ίδιες οι γυναίκες είτε οι σύντροφοί τους τα παρατάνε νωρίς. Αλλά αυτοί χάνουν! Σύμφωνα με έρευνες, όσο σπάνιο είναι να μη μπορεί ένας άντρας να εκσπερματώσει, τόσο σπάνιο θεωρείται και στις γυναίκες. Το να μη μπορείς να εκσπερματώσεις, είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα, είναι παθολογική κατάσταση του οργανισμού σου, άρα υποφέρεις από κάποια ασθένεια και πρέπει να το κοιτάξεις… Αν είσαι απόλυτα υγιής, αλλά εσύ και ο σύντροφός σου είστε «τεμπέληδες» και βαριέστε να επιμείνετε πάνω στην ευχαρίστηση του δικού σου σώματος, μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε μεταξύ σας… Μετά από την ανάγνωση των παραπάνω, απαγορεύεται να μη προσπαθήσεις! Γράψε και εσύ στο Google τη φράση «How to squirt?», διάβασε, μάθε και δοκίμασε ό,τι νομίζεις πως σου είναι πιο ευχάριστο! Δεν θα σου βγει αμέσως, αλλά μη σταματήσεις να προσπαθείς… Η διαδικασία από μόνη της αξίζει τον κόπο!

Εγώ δεν έμεινα στο θυμό και την αδικία εις βάρος των γυναικών. Ούτε στην ανασφάλεια του «Μήπως είμαι από αυτές που δεν μπορούν;». Αντιθέτως, έχω στο μυαλό μου σα δόγμα τη φράση από το βιβλίο του Wallace D. Wattles – «The Science of Getting Rich» (1910): «Αν θες να κάνεις τον κόσμο πιο πλούσιο, γίνε ΕΣΥ πρώτα πλούσιος και πες και στους άλλους τον τρόπο ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου». Ευτυχώς, χαίρω άκρας υγείας και είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να προσπαθήσω…

Προσωπικά λοιπόν βιώνω εδώ και 2 χρόνια το καθόλα ευχάριστο squirt κατά την ερωτική μου συνεύρεση με τον απίστευτα ανοιχτόμυαλο και περιποιητικό σύντροφό μου. Δεν έχω λόγια να πω πως νιώθω γι’ αυτόν και πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί του, καθώς θα γεμίσει μέλια και σιρόπια ο υπολογιστής και δεν το θέλω…

Το θέμα μας είναι πως ΕΓΩ έφερα το squirt στη ζωή μου, μιλώντας γι’ αυτό στο αγόρι μου ένα βράδυ του Σεπτέμβρη πριν από 3 χρόνια σε μια βόλτα μας… Τον θυμάμαι να τρώει πατατάκια και να περπατάμε και εγώ διστακτικά να του μιλάω και να προσπαθώ να του εξηγήσω τι έχω διαβάσει περί του θέματος, πόσο θέλω και εγώ να το βιώσω και αυτός να με κοιτάει όλο περιέργεια... Ήθελε θάρρος και στην αρχή ένιωσα αρκετά άβολα όταν του μιλούσα, όμως συνεννοηθήκαμε και συμφωνήσαμε να το προσπαθήσουμε… Είχε προηγηθεί βέβαια η σχέση εμπιστοσύνης που είχα χτίσει μαζί του ώστε να μπορέσω να του ανοίξω κουβέντα γι’ αυτό το θέμα. Αλλά ακόμη πιο πριν είχε προηγηθεί η ίδια η επιλογή μου να είμαι μαζί του, καθώς είναι ένας άνθρωπος με κατανόηση και διάθεση να με φροντίζει, που μου αρέσει και τα βρίσκουμε ερωτικά και που μου έχει αποδείξει πως με νοιάζεται πραγματικά, πολύ πριν του ζητήσω να με βοηθήσει με το squirt.

Για την ιστορία, από εκείνο το Σεπτέμβρη που το συζητήσαμε πέτυχα το πολυπόθητο squirt τον επόμενο Απρίλιο. Δηλαδή, κατάφερα να «αφεθώ» μετά από τουλάχιστον 6 μήνες αφότου το προσπαθούσαμε συστηματικά με διάφορους τρόπους που είχαμε και οι δυο διαβάσει. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν είχα απογοητευτεί νωρίς και το παρατούσαμε, θα νόμιζα πως το squirt είναι ένας μύθος! Όμως η προσπάθεια από μόνη της και η προσοχή που λαμβάνει το σώμα σου από το σύντροφό σου κάνει τη διαδικασία τρομερά ενδιαφέρουσα, γι’ αυτό επιμένω πως αξίζει σε όλες τις γυναίκες να το ψάξουν και να το κυνηγήσουν.

Από τότε που τα κατάφερα, μου συμβαίνει περίπου 1 ή 2 φορές το μήνα, ειδικά όταν είμαι στη μέση του κύκλου μου, αφού τώρα πια γνωρίζω το σώμα μου και τα κουμπιά του. Συνήθως στο κρεβάτι γίνονται όλα χάλια, όμως είμαστε και οι δυο μας τόσο ενθουσιασμένοι που δεν μας νοιάζει καθόλου! Εκείνη τη στιγμή νομίζω πως σταματάνε όλα, τρέμω ολόκληρη και μετά είμαι απίστευτα εξαντλημένη. Όταν περνάνε λίγα λεπτά, βρίσκω τις δυνάμεις μου και αρχίζω πάλι να κινούμαι. Το πρώτο που κάνω είναι να κοιτώ το αγόρι μου με ένα τεράστιο σαρδόνιο χαμόγελο. Κόπιασε τόσο πολύ για την ευχαρίστησή μου, μα το μόνο μόνο που καταφέρνω να του πω είναι ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

About The Author

Lia

Our time in this life is limited. And how we respect that time will create a greater possibility for fulfillment.

Photo by:Unknown

Γίνε εσύ η αρθρογράφος του NAB. Αν σου άρεσε  το άρθρο και νιώθεις πως θέλεις να εκφραστείς με οποιονδήποτε τρόπο γράφοντας τις δικές σου εμπειρίες, χαρές, αγάπες ή και δυσκολίες  στείλε το άρθρο σου εδώ WRITE ME Thank you!  

Related Posts

  • Notanotherbarbie

    Αγαπητή Λία!
    Σε ευχαριστώ πολύ για το άρθρο σου!! Νομίζω θα ανοίξει πολλά μάτια! Είναι απίστευτο το πώς η κοινωνία έχει σκεπάσει ένα τέτοιο θέμα.. Και η αλήθεια είναι πως αρκετές είναι οι γυναίκες που δεν πιστεύουν πως το «squirt» υπάρχει.. Χαίρομαι απίστευτα που το έχεις βιώσει, και μας εξηγείς βήμα βήμα πως μπορούμε να γνωρίσουμε τον ύψιστο οργασμό.
    Δίνεις δύναμη σε όλες εμάς να το ψάξουμε και γιατί όχι να το καταφέρουμε κιόλας!!!
    Thank you!