Πνίγομαι 

Πνίγομαι στα απέραντα συναισθήματα που ξεχειλίζουν από μέσα μου, φάντασμα όνειρα που μοιάζουν άπιαστα και διαφορετικά.  Απομονώνομαι  από τον κόσμο των υπολοίπων από έναν κόσμο που όλοι κρίνουν , που όλοι έχουν ως σκοπό το κέρδος. Από εκεί που κυρίως διαφθορά. 

Μια θύελλα σηκώνεται ανάμεσα στα μάτια μου, μια θύελλα αλήθειας  που με κάνει να σιχαίνομαι το κάθε τι που μοιάζει ίδιο, να αγαπάω το κάθε τι διαφορετικό και να θέλω να ανακαλύψω κάθε τι καινούριο που απέχει πολύ από τα υπόλοιπα!

Θέλοντας να εισχωρήσω στο εγώ μου, να αποβάλω τα αν απόβλητα προβλήματα μου πάλι πνίγομαι στο να εξηγήσω τα ανεξήγητα. 

Και πάλι άλλη μια μέρα που διαφέρω. 

Αλήθεια εσένα άνθρωπε γιατί σε ενοχλεί να νιώθεις τόσο μειονεκτικά απέναντι μου. Κακό συναίσθημα η ζήλια ψυχοφθόρο. Σε λυπάμαι.

About The Author

Γίνε εσύ η αρθρογράφος του NAB.

Αν σου άρεσε  το άρθρο και νιώθεις πως θέλεις να εκφραστείς με οποιονδήποτε τρόπο γράφοντας τις δικές σου εμπειρίες, χαρές, αγάπες ή και δυσκολίες  στείλε το άρθρο σου εδώ WRITE ME

Thank you!  

Related Posts

  • Notanotherbarbie

    Αγαπητή Sirina..

    Χαίρομαι που έβγαλες αυτά που είχες μέσα σου και ελπίζω να ένιωσες και εσύ μια κάθαρση. Νομίζω πως η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσε κάποιος να σου δώσει θα ήταν να μην σπαταλάς ουσία και χρόνο στο να ασχολείσαι με όσους ξέρεις πως δεν πρόκειται ποτέ να σε καταλάβουν. Είσαι αυτή που είσαι… Αποδέξου τον εαυτό σου για την διαφορετικότητά του..