Έτσι είναι η ζωή, απρόβλεπτη, ατίθαση, όμορφη αλλά και άσχημη. Γύρω απ’ αυτή βλέπεις καλοσύνη, ευγένεια, ομορφιά, ανάμεσα σε νέα και γερασμένα τοπία. Συναντάς την διαφορετικότητα μέσα απ’ αυτήν την αγάπη, την στοργή.

Παρέες χαμόγελων περπατάνε στο πεζοδρόμιο της ψυχής μου, αυθόρμητα κυλούν μέσα στις φλέβες μου και έτσι αναβλύζει η ζωντάνια από μέσα μου. Μη.. Μη φεύγεις!! Θέλεις  να χάσω την εμπιστοσύνη μου για τον κόσμο;

man-walking-away

Μη.. Μη φεύγεις, μείνε λίγο ακόμα να δούμε μαζί το λούνα παρκ που έρχεται σιγά σιγά από την δύση του φωτός. Δυο μήνες μόνο κράτησε… αυτό όμως μου φάνηκε σαν μια ζωη..7 μέρες.. Οι καλύτερες αλλά και οι χειρότερες της ζωής μου.

Όλο και απομακρύνεσαι… ακούω την φωνή σου από μακριά μέσα στο τούνελ των αισθήσεων. Ααα δεν υπάρχεις.. Έφυγες.. Μη μη!! Πονάω, νιώθω να τρώνε την καρδιά μου  περιστέρια που ζούνε σε αγνώστους κόσμους μακρινούς.

Άγνωστος ήσουν και συ για μένα και δειλός.. Γιατί αγάπη μου, άφησες να νικήσει ο εγωισμός και η δείλια σου. Σ’ άφησα πριν μ’ αφήσεις. Διευκόλυνα την ελευθερία της ψυχής σου. Συγγνώμη που δεν σου έδωσα ποτέ αυτό που μου ζητούσες διαρκώς αλλά προσπάθησα να ανοίξω τον κόσμο μου να μπεις μέσα.. Μα δεν χώραγες.. Δεν ήθελες να χωρέσεις. Τρύπωνες παντού εκτός από το παράθυρο που φώτιζε στην άκρη του κόσμου μου!

Αντίο  καρδιά μου.. Η  θύμησή  σου  θα υπάρχει  πάντα κάπου  σαν αγκάθια  που φυτρώνουν κάθε μέρα στο δέντρο της ψυχής μου.   Αδιαφορία, απουσία.. Αυτά ήταν τα όπλα σου για να με πολεμήσεις, να με διώξεις απ’ τον δρόμο σου, γιατί φοβήθηκες τα αισθήματα που άρχιζαν να εμφανίζονται σαν στάλες βροχής αργά αργά να πέφτουν μέσα μου σαν ελπίδες φωτός.

Τρέχω..  Τρέχω στους παλιούς λαβύρινθους μήπως σε δω τυχαία… πού είσαι αγάπη μου.. Πού; μου λείπει το χαμόγελό σου, η εξυπνάδα σου και οι στροφές του μυαλού σου.. Που είσαι; όχι, φύγε! Φύγε,  δεν μπορώ άλλο, βαρέθηκα,  θέλω να είσαι καλά ό,τι και να κάνεις. Μόνο  φύγε απ’ το μυαλό και την καρδιά μου. Φύγε σε παρακαλώ, φύγε.. Φύγε.. Φύγε!!!

About The Author

canni

Γίνε εσύ η αρθρογράφος του NAB. Αν σου άρεσε  το άρθρο και νιώθεις πως θέλεις να εκφραστείς με οποιονδήποτε τρόπο γράφοντας τις δικές σου εμπειρίες, χαρές, αγάπες ή και δυσκολίες  στείλε το άρθρο σου εδώ WRITE ME Thank you!  

Related Posts

  • Sofia Palamidi

    Υπέροχο ..

  • Notanotherbarbie

    Είναι κάποιες φορές που το γράψιμο μας προσφέρει και εξιλέωση, έτσι νιώθω για το δικό σου άρθρο, ότι εκφράστηκες και πως ένιωσες μέσα από τις λέξεις σου να ανακουφίζεσαι. Όχι, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι ή βρέθηκες αλλά να ανακουφίζεσαι που τα έβγαλες από μέσα σου..

    Πολλές φορές ο έρωτας δεν είναι όπως μας τον περιγράφουν τα βιβλία, μοιάζει περισσότερο με πόλεμο παρά με οτιδήποτε άλλο. Έτσι και εσύ βιώνεις μια μάχη.
    Μάχεσαι για σένα, μάχεσαι και για εκείνον. Η λογική σου φωνάζει να μείνεις μακριά του, μα το συναίσθημά σου φωνάζει να ψάξεις να τον βρεις.. Δεν υπάρχει νικητής σε αυτόν τον αγώνα, όποιο δρόμο και εάν διαλέξεις στο τέλος θα αποκτήσεις κάτι καινούριο. Αυτό είναι η εμπειρία που θα σε κάνει πιο ώριμη και πιο δυνατή.