About me

ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

Είμαι η Χριστίνη Παλαμήδη και είμαι Ελληνίδα blogger για θέματα σχετικά με τις γυναίκες, ή έτσι θέλω να πιστεύω και να προσπαθώ. Σαν άνθρωπος έχω αρκετές αδυναμίες και μία από αυτές είναι πως δυσκολεύομαι να μιλάω για μένα.. όπως τώρα για παράδειγμα που θέλω να σας μιλήσω για μένα μα τα λόγια  μου δεν συνεργάζονται με το μυαλό και την καρδιά μου.

Λοιπόν θα πάρω μια ανάσα και θα ανοιχτώ…

Είμαι η Χριστίνη με το παράξενο και αυτούσιο όνομα, έχω μια γάτα την Σελίζ που είναι σαν παιδί μου και μια δίδυμη αδερφή την Σοφία η οποία είναι το άλλο μου μισό. Είμαι υπερπροστατευτική με τους ανθρώπους που αγαπώ και αρκετά ευαίσθητη με οτιδήποτε έχει ψυχή. Έχω τατουάζ στο σώμα μου και piercing, δεν ακολουθώ την μόδα κατά λέξη γιατί μου αρέσει να κρατάω το δικό μου στυλ. Περπατάω πολύ, τρώω αρκετά γλυκά, ακούω πολύ μουσική και με ισορροπεί να ξέρω πως προσφέρω στο σύνολο.

Το blog γεννήθηκε γιατί κάπου στη διαδρομή της ζωής, πολλές από μας χάσαμε τον δρόμο. Όμως μέσα από τα δύσβατα μονοπάτια του χθες καταλάβαμε πως η ζωή είναι θλιβερή μοναχά όταν εμείς την αφήνουμε να είναι.  Οι συμβουλές και τα tips των άρθρων προέρχονται πρωτίστως από προσωπικές εμπειρίες  και έπειτα από έρευνα  μέσα στο διαδίκτυο. Για αυτό δημιούργησα το NotAnotherBarbie (NAB) γιατί κουμάντο στην σκέψη μας κάνουμε εμείς.

10687280_10152412321493519_7921894421470325256_o  

Η γάτα μου, η Σελίζ συμφωνεί ότι κουμάντο στην σκέψη μας κάνουμε εμείς!

About NAB 

Το Not Another Barbie (NAB) γεννήθηκε το 2014 από εμένα, τη Χριστίνη, θέλοντας να γίνω η πρώτη Ελληνίδα blogger αμιγώς για θέματα γυναικών. Στόχος μου είναι η δημιουργία μιας δυναμικής, αληθινής και ουσιαστικής κοινότητας για τις γυναίκες, όπου θα μπορούν να εκφράζονται, να υποστηρίζονται, να προβληματίζονται και να αναπτύσσονται, ανατρέποντας τα δεδομένα και τα στερεότυπα.

Είμαστε γυναίκες,  το πιο όμορφο, γοητευτικό και σαγηνευτικό πλάσμα σε όλο το πλανήτη. Είμαστε γυναίκες  και αυτό το ιστολόγιο ανήκει σε όλες μας. Μαζί θα το πλάσουμε και μαζί θα το μεγαλώσουμε.  Γιατί μας αξίζουν τα περισσότερα χαμόγελα, οι ουσιαστικότερες προσωπικές επιτυχίες. Μας αξίζει μια καλύτερη ζωή.

Δεν δημιουργήθηκε για να μας αλλάξει αλλά για να μας ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ. Ξέρεις πως είσαι μοναδική; Πως έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένη; Αν όχι, μην αγχώνεσαι. Η θηλυκή σου υπόσταση  σε κάνει να έχεις  ήδη μέσα σου τα σωστά υλικά και ήρθε επιτέλους ο καιρός  να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς.  Think, believe and act γιατί Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ.

*****************************************************************************************

Λίγα λόγια για τις κατηγορίες του blog

READ ME:

large_7682590938 photo by: Mario Mancuso

Άρθρα και συμβουλές για τον έρωτα, τη σχέση που έχεις με το σώμα σου και με τον εαυτό σου.

Άρθρα και συμβουλές για τον έρωτα και τη σχέση σου.

Άρθρα και συμβουλές για να αγαπήσεις το σώμα σου.

Άρθρα και συμβουλές για ένα όμορφο εγώ.

SOCIAL ME:

large_3780569054 photo by:Laura Loveday

Άρθρα και συμβουλές για να μάθουμε λίγο περισσότερο τους άντρες και για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τους γύρω μας.

Άρθρα και συμβουλές για τους άντρες που τόσο αγαπάμε.

Άρθρα και συμβουλές για κοινωνικά κορίτσια όπως εσύ.

QUOTE ME

Αποφθέγματα και γνωμικά που κάνουν την ζωή λίγο πιο σοφή.

VIEW ME

Βίντεο γεμάτα αισιοδοξία, χιούμορ και συναισθήματα.

AROUND ME

Οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας!

WRITE ME

large_13916816466

Γίνε εσύ η αρθρογράφος του NAB.

****************************************************************************************

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία κοινότητα για να εκφραζόμαστε, να γελάμε, να μαθαίνουμε και να αισθανόμαστε καλύτερα! 

3080438 :photo

Μια κοινότητα από εμάς για εμάς.

ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ NAB!

barb_pr